Srce mafije 53. i 54. epizoda! Ozlem je ubijena!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 53. i 54. epizoda! Ozlem je ubijena!

By  | 

Srce mafije 53. i 54. epizoda! Ozlem je ubijena!

53 epizoda
U porodici Čakrbejli je užarena atmosfera jer se Nazli porodila. Hajrije je mnogo srećna, ali ostali ne dele ista osećanja. Mubedžel odlazi kod Nazli kako bi saznala sve detalje vezane za porodjaj. Ilijas traži od Fahrija i Ezbera da što pre nađu Mahmuta što se čini nemogućim. Unal šalje Ozlem u Ameriku, ali ona pre odlaska šalje poruku Alparslanu da se želi videti sa njim. Sibirac je prati, te je pitanje hoće li se uspeti videti sa Alparslanom.
54 epizoda
Alpaslan javlja Hiziru šokantnu vest kako je Ozlem ubijena. Hiziru je sasvim jasno da je to delo Sibirca. Skrhan bolom, Unal oplakuje svoju kćer i želi se odmah osvetiti Sibircu, ali Davut ga zaustavlja i govori kako mora igrati mudrije. Alpaslan dolazi kući i Ilijasu i ukućanima je teško gledati koliko pati i koliko je očajan. Nakon sahrane, Unal naređuje Ozeru da na predstojećem sastanku Alpaslanu, Hiziru i Ilijasu odseče glavu. Ozer je šokiran njegovim rečima. Sledi sastanak od kog svi strahuju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site