Srce mafije 55. i 56. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 55. i 56. epizoda!

By  | 

Srce mafije 55. i 56. epizoda!

55 epizoda
Unal odlučuje prepustiti Alparslanu da osveti smrt njegove kćerke Ozlem. ga postavlja na svoju poziciju za stolom, što se Hiziru ne dopada. Alparslan ne gubi vreme, te odmah smišlja plan osvete Sibircu koji svi za stolom prihvataju. U kući su svi tužni zbog Alparslanovog gubitka, a ne znaju kako da mu pomognu da to preboli.
56 epizoda
Ilijas govori Omeru i Zejnep da ne očajavaju i da će ići posetiti novorođenog nećaka samo reda radi. Hizir je zaprepašćen smirenošću i pažnjom svoje supruge Merjem. Alparslan odlazi kod Fahrija kako bi mu izneo svoj veliki plan, a oni mu obećavaju pomoći uz uslov da to ne podrazumeva izdaju Hizira i njegove porodice. Hizirova rodbina dolazi da poseti Nazli slaveći rođenje Hizirovog sina. Unal govori Esri kako je od sada priznaje kao vlastitu kćer…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site