Srce mafije 67. i 68. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 67. i 68. epizoda!

By  | 

67 epizoda
Servet i Ilijas istražuju ko je postavio bombu pod auto. Vehbi odlazi Ilkeru kako bi mu zapretio da sve što sazna u vezi bombe javi Hiziru. Alpaslan traži od Ozera da mu dogovori sastanak sa CIA-om od kojih traži da mu nađu čoveka koji je postavio bombu, te da ga isporuče njemu. Davut ne želi da Nevzat snimke osiguranja iz hotela uruči Alpaslanu. Nazli i Jaren odlaze u posetu Selimu gde upoznaju Ilkera.

68 epizoda

Hizir saznaje da je Ender naredio da postave bombu. Unal slavi povratak za sto, a Hizir mu se zahvaljuje što je dopustio da se njegova porodica povuče. Hizir odlazi kod Endera hrabro mu se suprotstavljajući i govoreći kako može slobodno doći i ubiti ga. Ilker je šokiran činjenicom da je Mahmut posle svega još živ. Mahmut ga upoznaje sa majkom Jildiz. Hizir govori Merjem kako pristaje na razvod, zato što ne može podneti još jedno suočavanje sa smrću nekod od članova porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *