Srce mafije 69. i 70. epizoda! Merjem napusta Hizira!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 69. i 70. epizoda! Merjem napusta Hizira!

By  | 

69 epizoda
Hajrije je zabrinuta zbog Merjeminog odlaska od kuće, te traži Ilijasovu pomoć. Merjem ne želi dovesti decu u tešku situaciju, ali Zejno je odlučna otići sa majkom od kuće. Ilijas pokušava nagovoriti Hizira da spreči Merjemin odlazak,ali on ne želi o tome ni čuti. Iako Merjem želi da se oprosti na lep način sa svima, Hizir svojim ponašanjem njihov rastanak čini gorkim, te zabranjuje svima da se viđaju s njom.

70 Epizoda

Nurten otkriva Tipiju kako je slučajno čula razgovor između Nazli i Jaren, te zaključila kako je advokatica Ozgur zapravo njihova prijateljica. Tipi odmah poziva Hizira i sastaje se sa njim. Ilijas ugovara sastanak sa Ozgur dok ga zet i ostali zadirkuju. Selim odlaze kod Jildiz kako bi joj se zahvalio, a ona ga prima u svoju kuću. Ilijas odlazi na večeru sa Ozgur i od nje saznaje kako nije ni dostavila papire za razvod okružnom sudu i kako želi dobiti na vremenu budući da smatra kako se Hizir i Merjem iskreno vole. Ilijas je oduševljen…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site