Srce mafije 71 i 72. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 71 i 72. epizoda!

By  | 

71 epizoda

Ilijas otkriva da postoje neke nejasnoće u vezi Merjemine advokatice, te to govori Hiziru. Hajrije nagovara Hizira da pošalje decu kod Merjem jer su bez nje u jako lošem stanju. Zet ne uspeva ubiti bombaša koji mu beži iz ruku. Hizir je jako ljut zbog toga, te se plaši njegovog ponovnog napada.

72 epizoda

Refik, Ender i Suphi su šokirani kada se pred njima pojavi Mahmut koji je sebe odlučio nazivati Bulentom. Viktor govori svojim ljudima kako se ne može odlučiti koga će ubiti, Unala ili Hizira. Ahmet je ogorčen na Suphija i ne može verovati da ga je izdao. Hizir otkriva kako su se Zejno i Omer iskrali iz kuće i otišli kod majke i ne zna šta da čini. Omer je uzeo oružje svog oca i Merjem je zgrožena nad tim. Hizir sluša životnu priču svoje majke i ne zna kako se ponašati prema svojoj ženi kada se pojavi na vratima.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site