Srce mafije 75. i 76. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 75. i 76. epizoda!

By  | 

Srce mafije 75. i 76. epizoda!
75 EPIZODA
Bojeći se da će doći u istu situaciju kao Hizir i Merjem, Ilijas i Esra se prepiru povodom svoje veze. Hizir je ljut zbog Omerove ćutnje, te ga tera da radi kućne poslove ne bi li prekinuo sa svojim štrajkom. Nurten javlja Tipiju da Nazli odlazi raditi kod nepoznatih osoba. Unal šalje Servetu dva miliona dolara zbog toga što mu je spasio život, ali Mubedžel ne želi da o tome govori Hiziru.

76 EPIZODA
CIA poručuje Unalu da želi da sklopi sporazum sa Viktorom, jer ukoliko to on ne učini, Hizir hoće. Nazli dobija željeni posao, ali joj kasnije javljaju da je odbijena što nju tera u očaj. Mahmut otkriva Nurten svoje planove. Prvo će oteti malog Junusa, a onda dokraičiti Merjem i Hizira. Nurten se jedino brine da ne izađe na videlo da i ona ima veze s tim. Esra pokazuje Unalu Ilijasovu sliku sa Ozgur i moli ga da sazna o čemu se tu radi. Jaren govori Ozgur da se potrudi oko Ilijasa i da ne postoji druga žena u njegovom životu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site