Srce mafije 85. i 86. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 85. i 86. epizoda!

By  | 

Srce mafije 85. i 86. epizoda!
85. epizoda
Hizir upozorava Ahmeta da je u opasnosti zbog toga što je pred svima ubio Suphija. Ilijas je ljut jer je ubstvo sprečilo preuzimanje Mahmuta. Viktor odbija da preda Mahmuta pre nego dobije Ahmeta zauzvrat. Ukućani su iznenađeni i radosni zbog Merjeminog povratka kući. Međutim, Nazli je ogorčena ovom informacijom, te traži od Ozgur da razgovara sa Hizirom.

86. epizoda
Merjem se vraća kući i ukućani su srećni.Oni su iznenađeni njenom odlukom da udalji Nazli iz grada i ne veruju da će se Hizir složiti s tim. Servet govori Hiziru kako je srećan zbog njegovog pomirenja sa Merjem i želi ga počastiti. Viktor, Ender i Ilker kuju plan kako će uceniti Hizira i zasesti za čelo stola. Nurten otkriva Jaren kako želi povući izjavu u korist Merjem. Ozgur dolazi kod Ilijasa i govori kako više ne može podneti pritisak od strane Merjem i Nazli. Zet je razočaran zbog Ilijasove bliskosti sa Ozgur.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site