Šta ako mnogo zavoliš - 1. epizoda!

Turske Serije

Šta ako mnogo zavoliš – 1. epizoda!

By  | 

Epizoda počinje sa Atešom koji živi u inostranstvu i vodi buran, momački život. Noći provodi u izlascima sa mnogobrojnim djevojkama. Ali njegov život se mijenja kada saznaje za smrt svog oca i da mora da se vrati u Istanbul. Njegov otac je pripremio iznenađenje kako za njega tako i za cijelu porodicu. Ateš je postao vlasnik hotela u Istanbulu.
Lejla je prikazana u vjenčanici, udaje se. Ona je prevarantica koja zarađuje preko lažnog vjenčanja. Baš te noći, ona bježi od mladoženje i zatekne se u liftu sa Atešom. Između njih odmah krenu varnice, a on joj pomogne da pobjegne od mladoženjine porodice. Kasnije, Lejla skače u bazen kako je oni ne bi vidjeli, a Ateš skače za njom i spašava je. Stalno provociraju jedno drugo slatkim prepirkama. On je pozove u sobu jer ona ne može ući u svoju. Lejla nemajući izbora pristaje i saznaje da je on vlasnik hotela. Njen problem je riješen i ona odlazi. Međutim, primorana je vratiti se opet jer je izgubila ogrlicu koja za nju ima posebnu vrijednost. Ateš joj opet pomaže da se sakrije od mladoženjine porodice i da pronađe ogrlicu. Iako misle da se više neće vidjeti, Lejlino pojavljivanje u Atešovoj kući će iznenaditi oboje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *