Šta ako mnogo zavoliš - 3. epizoda!

Turske Serije

Šta ako mnogo zavoliš – 3. epizoda!

By  | 

Ateš daje Lejli otkaz. Ona se izvini, u pravu je i odlazi uplakana. Pakuje svoje stvari i još jednom se pogledaju i ona odlazi. Govori Jakupu i ekipi da je gotovo, dobila je otkaz. 
Umut i Fusun su zadovoljni ishodom situacije.  Ateš je sada primoran da se sam brine o djeci i sprema im doručak, što mu baš ne polazi za rukom. Ali Ateš čuje kada Ilgaz otkrije da je to sve njihov plan i ubjedi Lejlu da se vrati, što posebno raduje Jakupa. Lejla i Ateš zajedno brinu o Berit i zaspu zajedno sa njom. Ateš se budi, ima panični napad i Lejla ga uspije smiriti. Bliski su i to vidi njen član ekipe koji ima osjećanja prema njoj.
Na zabavi, Lejla dolazi sređena i svi pogledi su usmjereni ka njoj, posebno Atešovi. Međutim, Umut joj pomaže oko svega. Ateš pije i po završetku pleše sa Lejlom i prisni su. Bige ih prekine. 
Bige i Ateš dolaze kući, on je pijan. Čuju glasan smijeh i vide Lejlu i Umuta zajedno. Ateš je ljubomoran i napravi scenu te Umut ode sa Bige. 
Lejla mu donosi čaj, ali Ateš je zadirkuje i baci se u bazen. Ona skoči za njim da ga spasi i poljube se. Tome svjedoče Jakup i drugi član ekipe koji je ljubomoran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *