Stiven Mekkvin biografija - Turske-Serije.Net

Glumci

Stiven Mekkvin biografija

By  | 

Stiven Mekkvin biografija

Stiven Čedvik Mekkvin (Steven Chadwick McQueen) rođen je 13. jula 1988. godine, američki je glumac i model.Rođen je u Los Anđelesu, Kalifornija. Mekkvin koristi ime “Stiven R. Mekkvin” profesionalno, “R” je pozajmica od devojačkog prezimena njegove majke, “Robitejl.”

2005. godine, Mekkvin je debitovao u seriji “Treshold.” Kasnije je imao i gostujuće uloge u serijama kao što su “Without Trace,” “CSI Miami” i “Numb3rs.” U februaru 2009. godine, Stiven je unajmljen da igra ulogu Džeremija Gilberta u drami CW televizije “The Vampire Diaries.” To je i bila Stivenova najveća uloga do sada. Stiven je glumio i u 3D horor filmu “Pirana” kao Džejk Foster.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site