Stogodišnje čudo - 10. epizoda!T

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 10. epizoda!

By  | 

Kemal povjeri Hariku Turgutu nakon što je pao u Džananine ruke. Ali ono što ne zna jeste da ne treba vjerovati nikome i da svako može izdati. Turgut uperi pištolj ka Hariki, a Džanan mu to pokazuje preko kamere. Turgut opali i Kemal misli da se nešto desilo Hariki. Ipak, on je samo gađao pticu i prilazi Hariki kao da je onaj stari Turgut. Kada se vrate kući, Harika saznaje da je Sureja u nevolji i juri da joj pomogne. Sureja nakon što je vidjela praznu Ešrefovu grobnicu, ne može da dođe sebi. Džanan uzima otiske i dnk, planira poslati Kemala u Ameriku. Turgut drži Hariku pod kontrolom. Mezejen je jako zabrinuta za Sureju.
Harika shvata da je Kemal nestao i nastoji da ga pronađe. Ali ono što saznaje će je šokirati. Dolazi na mjesto gdje je Džanan držala Kemala i ugleda sve njegove slike, različite identitete, a na kraju i video koji je Džanan snimila gdje on priznaje sve. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *