Stogodišnje čudo - 3. epizoda!

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 3. epizoda!

By  | 

Kada Muzejin kaže da je vidjela Ešrefa u dvorištu, to zbuni Sureju koja ide na Ešrefov grob po prvi put u životu. Harika govori Džemu da je poljubila Kemala i on je bijesan, govori joj da mora da se odluči. Kemal pravi plan sa Turgutom da shvati ko ga progoni i da preuzme kontrolu nad situacijom.
Misleći da su ljudi u vili u opasnosti, on želi da se nađe sa Harikom, koristeći roman kao izgovor. Muzejino iznenađenje zabrine sve i Kemal dolazi kao njihov spas. Kada Harika kaže Sureji da njen odnos sa Džemom prolazi kroz uspone i padove jer Kemal ima nevjerovatanu “moć” nad njom, Sureja odluči da pozove Kemala na večeru. Govori joj da želi da ona proživi mladost kad već ona ( Sureja) nije mogla. Gleda u Kemalovu sliku. Kemal dolazi kući nakon mnogo godina, sada sa Harikom. Sureja je šokirana. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site