Stogodišnje čudo - 5. epizoda!

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 5. epizoda!

By  | 

Sureja govori Hariki da je taj čovjek umalo ubio njenog vjerenika pred vratima. Sestra joj govori da pusti Džema, ali šta će sa Surejom? Harika govori da je dosta, nije dijete da se tako ponašaju prema njoj. Sureja veli da je on najpodliji čovjek koga je upoznala. Harika pita Kemala da li je nekada ubio nekoga? Mora joj reći ili će početi drugima vjerovati. Kemal joj govori da on star 130 godina, ali ni Sureja nije ono što se predstavlja. Harika mu odbrusi da je bolestan.

Majka upita Sureju da li je prijavila svog muža Ešrefa u prošlosti. Da li se kaje? Sada Kemal govori Sureji da mu nešto govori da je i ona Ešrefa jako povrijedila.
Kemal govori Hariki da će imati budućnost ako mu vjeruje. Sureja joj stavlja do znanja da ne aminuje njihov odnos, on je loš čovjek. Harika odlazi od nje i govori Kemalu da mu vjeruje, zaljubila se u njega. On je zaprosi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site