Sudar 3. epizoda! Kadir je u potragu za Velijem!

Sudar-Çarpışma

Sudar 3. epizoda! Kadir je u potrazi za Velijem!

By  | 

Sudar 3. epizoda! Kadir je u potrazi za Velijem!
Kadir se potpuno izbezumi kad vidi medaljon sa svojevrsnim Velijevim potpisom. On pokazuje Zejnep fotografiju Velija i pita je da li joj je on oteo kćerku. Organizujuci serijske i iznenadne upade, Kadir pokušava da pronadje Velija. Za to vreme Zejnep je osudjena na kućni pritvor po odluci suda.

Kerem sumnja da je prevaren i prati trag koji vodi do Jakupa i Meral. Istovremeno Džemre pokazuje Kadiru fotografiju Kerema uz tvrdnju da ju je on ranio, a potom se sudario s njom autom. Kadir je u šoku i lako pronalazi Kerema. Želi da mu pomogne i traži od njega da mu sve ispriča, ali Kerem ne progovara. Džemre se suočava s Keremom kao bi ga identifikovala.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site