Sudar 9. epizoda! Kadir otkriva da je izdajnik Meltem!

Sudar-Çarpışma

Sudar 9. epizoda! Kadir otkriva da je izdajnik Meltem!

By  | 

Sudar 9. epizoda! Kadir otkriva da je izdajnik Meltem!
Kerem misli da mu je majka ubijena, te ga hvata panika i strah. Kada ugleda Serpil za njega nastaje radost i sreća. Zejnep preuzima opasan posao da pomogne Kadiru da pronadje majku. Džemre čini veliki korak da sruši zidove u Keremovoj budućnosti. Velijeva opsesivna ljubav prema Zejnep i Ajlin postaje opasna. Vest o Kadirovoj tvrdnji da će novac koji dobije od Galipa biti isporučen u upravu a dalje u blagajnu, biće za Velija kec na desetku. On planira da ukrade novac i postavi zasedu.

Igra igru sa Adalijem kako bi ga sprečio da mu stane na put. Dolazi do nasilnog sukoba izmedju Velijevih ljudi i policije. Ovaj put Adali, stavlja kamen na Velijev točak. Kadir otkriva da je izdajnik Meltem. U istom trenutku Veli upućuje Meltem da ubije nekoga ko je dobro poznat Kadiru, Zejnep, Džemre i Keremu. Medjutim, Adali koji prati Meltem iznenada će se naći licem u lice sa vatrenim krugom i smrti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site