Dafne ne može imati djecu, Elif pristaje da bude surogat majka

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 1. do 3. epizode – Dafne ne može imati djecu, Elif pristaje da bude surogat majka!

By  | 

Dafne ne može imati djecu, Elif pristaje da bude surogat majka
1: Serija prati život surogat majke koja odlučuje da zadrži dijete kada sazna da je igrom sudbine to njeno biološko dijete. Ali priča se komplikuje kada se ona zaljubi u oca svog djeteta. Kahraman (glavni lik) mnogo voli svoju ženu Defne. Ali nakon svađe nastale usljed nesporazuma, Dafne se odveze i doživljava saobraćajnu nesreću. Tu gubi dijete i zadobija teške unutrašnje povrede zbog kojih više nikada neće moći postati majka. Kahraman za to krivi sebe.
2: Kijmet nudi Elif veliku sumu novca i obećava pomoć njenoj majci i sestri ako pristane da bude surogat-majka. Pošto je očajna i neophodan joj je novac za advokata svoje majke i za liječenje sestre, Elif pristaje na ponudu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


3: Nakon urađenog zahvata na Kipru i saznanje da je zahvat uspješan i da je Elif trudna, Kahraman odluči da je bolje da Elif živi sa njima jer je Maksut opsesivan i maltretira je. Ali Dafne postaje ljubomorna zbog Kahramanovog odnosa prema Elif. A Kerem je srećan jer njegove ljubav sada živi sa njima pod istim krovom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *