Sudbina od 27. do 29. epizode!Elif donosi odluku da zadrži dete!

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina od 27. do 29. epizode!Elif donosi odluku da zadrži dete!

By  | 

Sudbina od 27. do 29. epizode!Elif donosi odluku da zadrži dete!
27 epizoda

Elif donese odluku u zadnjem trenutku da želi da zadrži dete, ali to ne govori Kijmet.Kijmet napušta bolnicu verujući da je Elif pobacila.Kahraman saznaje za planove svoje majke i odlazi u bolnicu i u blizini iste nalazi Elif kako sama na klupi sedi.Elif priznaje Kahramanu da nije mogla da ubije dete i oni po prvi put pokazuju telesnu bliskost.

28 epizoda
Kahraman izvodi Elif na romantičnu večeru povodom njenog rodjendana.Sud donosi odluku da Sultan ( Elifinu majku ) puste da se brani sa slobode zbog samoodbrane.Ona o tome ne obaveštava svoju porodicu jer ih želi iznenaditi.Kada dodje kod Elif, vidi kćerku sa Kahramanom, pa to pogrešno shvati, mislići da njewna kćer ima avantura sa Kahramanom.
29 epizoda
Elif pokušava da ubedi majku da nema nikakvu avanturu sa Kahramanom.Dafne nalazi račun za Elifinu ogrlicu koju joj je Kahriman poklonio za rodjendan i to je mnogo razljuti.Dafne odlazi kod Elif i preti da će je ubiti ako nastavi da zavodi njenog supruga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site