Kijmet govori Kahramanu da je Defne otrovala Elif, Maskut napada Elif

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 30. do 33. epizode – Kijmet govori Kahramanu da je Defne otrovala Elif, Maskut napada Elif!

By  | 

Kijmet govori Kahramanu da je Defne otrovala Elif, Maskut napada Elif

30: Kahraman vodi Elif na pregled u bolnicu. Doktor govori da je Elifino psihičko stanje jako važno za dijete. Kahraman pokušava da je razveseli pa je vodi na lijepo mjesto blizu jezera, udaljeno od grada. Tu moraju prespavati jer su usljed snježne oluje zatvorene ceste.
31: Elif želi da objasni majci sve, ali ona joj to ne dozvoljava i odlazi od kuće. Defne se odluči na saradnju sa Maskutom i daje mu Elifinu adresu. Defnina majka joj takođe pomaže.

32: Kijmet daje bocu otrova Kahramanu i govori da je to otrov kojim je Defne otrovala Elif da bi pobacila. On pobijesni i suočava se sa Defne. Elifina majka Sultan traži objašnjenje za slike koje su izašle u novinama.
33: Maskut traga za Elif i saznaje gdje živi. Kerem je uz Elif i želi zaustaviti Maskuta. Ali ovaj ga uhvati za vrat, Elif nalazi lopatu i udari Maskuta po glavi. Iako odlazi, Maskut ima nove planove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site