Kahraman i Dafne se vjenčaju, kao i Elif i Maskut

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 66. do 70. epizode – Kahraman i Dafne se vjenčaju, kao i Elif i Maskut!

By  | 

Kahraman i Dafne se vjenčaju, kao i Elif i Maskut
66. epizoda
Defne radja kćer.Toprak je takodje smatra svojom majkom.Kaharman i nakon dve godine od Elifinog nestanka previše pati, pa se nije zbližio sa sopstvenom decom. Kaharmanov otac stalno utiče na Kaharmana da se ponovo oženi sa Defne. Kaharman pristane. U ovoj epizodi gledamo Kaharmanovo venčanje. Elif beži od Maksuta uz pomoć medicinske sestre, ali je on nalazi i ponovo je hvata.

67. epizoda
Elif preti Maksutu da će se ubiti.Maksut joj dovodi majku iz Hataja i njih dve se ponovo zbliže.Sultan je mnogo iznenadjena kad vidi Elif, jer je verovala da joj je kćer mrtva.Elif od majke saznaje da joj je sestra mrtva, da Kaharman već dugo nije nazvao njenu majku, da njena majka ne može da vidi Topraka i da je Kahrman sada u braku sa Defne.Te vesti je totalno slome.
68. epizoda
Maskut ubedjuje Elif da ako se uda za njega, uzeće njeno dete od Kaharmana i Defne.Elif prihvata njegovu ponudu.Maskut i Elif se venčaju tokom jednostavnog obreda izmedju dve porodice.
69. epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Stvari su sve teže u Jorukhan Holdingu. Kahraman mora pristati na novo partnerstvo, pa prebacuje 51% deonica firme na svog novoga partnera.U ovoj epizodi saznajemo da je Kaharmanov nov partner zapravo Maksut.
70. epizoda
Defne živi sa Kharmanom I decom veoma srećno I ne može da veruje kada vidi Elif u bolnici…Nakon istrage koju sama sprovede shvata da je Elif živa.Elif je veoma tužna kada sazna da joj je sin bolestan.Pita se kako je on sada I zabrinuta je za njegovo zdravlje.Kijmet saznaje od Defne da je Elif živa I odmah odlazi kod Sultan.Sultan joj govori da se Elif udala za Maskuta I to šokira Kijmet.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site