Sudbonosni dom 19. i 20. epizoda!

Sudbonosni dom - Tvoj dom je tvoja sudbina - Doğduğun Ev Kaderindir

Sudbonosni dom 19. i 20. epizoda!

By  | 

Sudbonosni dom 19. i 20. epizoda!

19 epizoda

Nakon rayvoda Yejnep pokušava da izgradi svoj svet , dok je Mehdi uzbudjen zbog novog posla. Nazli, brzo ulazi u Mehdijev život, podržava ga u radu , a ujedno joj se Mehdi i dopada.Ona neće oklevati da preduzme velike korake prema Mehdiju koji sada pati zbog razvoda.Mužgan saznaje za vezu Džemile i Nuha.

20 Epizoda

Napetost izmedju Zejnep i Mehdija se pogoršava kada Mehdi zatekne Bariša u kući. Mehdi slama Zejnepino srce, a zatim iskali bes na Nuha.Mehdi okreće ledja Nuhu zbog veze sa Džemile, napušta posao i postaje još usamljeniji.
Bariš osvaja srca svim ukućanima mirnoćom i dobrom voljom. Izmedju Bariša i Zejnep se javlja prijateljstvo, a to postaje razlog Mehdijeve ljubomore.

Sve epizode serije Sudbonosni dom

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site