Sudbonosni dom 33. i 34. epizoda!

Sudbonosni dom - Tvoj dom je tvoja sudbina - Doğduğun Ev Kaderindir

Sudbonosni dom 33. i 34. epizoda!

By  | 

Sudbonosni dom 33. i 34. epizoda!

33 epizoda

U napadu na Zejnep i njenu porodicu niko nije povredjen.Sve deluje za napad odgovoran Mehdi, ali Zejnep o tome iytražuje jer ne želi da okrivi možda nevinog čoveka.

Džemre i Benal pokušaju da se naviknu na novog Mehedija i na svoj novi život. Nuh ne zna kako da saopšti Mehdiju da će nastaviti da radi kao Barišev vozač. Baris želi da bude blizu Zejnep i da joj bude podrška, ali dešavaju se niz dogadjaja i situacija koje ga teraju da situaciju gleda iz drugog ugla.

34 epizoda

Dokazana je Mehdijeva nevinost, ali Mehdi biva povredjen. ,Mehdi je hospitalizovan, a to bi moglo da znači da je umešan u ilegalnu situaciju i da će njegova uslovna sloboda biti ugrožena. Nakon incidenta u kome je Mehdi spasio Zejnep i Bariša svi su prenudjeni da razmisle o njegovim dobrim i lošim delima.

Sve epizode Sudbonosni dom

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site