Sudha izlazi iz bolnice!

Indijske Serije

Mn 12.05.2016.,(2 sezona, 14 epizoda ),Sudha izlazi iz bolnice!

By  | 

page mnSudha izlazi iz bolnice!

Еpizoda počinje sa Nandini koja govori Krishu da ga je videla da odlazi u centralni zatvor i pita ga da kaže istinu.Krish kaže, to…Nandini mu kaže da će ponovo slagati.Ona mu kaže da je lagao njene roditelje i viče na njega zbog toga.Krish joj kaže da neće ćutati kad neko priča o njegovoj porodici.Krish kaže da je išao u centralni zatvor, ali to ne znači da je kriminalac ili loš.Krish kaže da je možda bio tamo zbog svojih vrednosti.On joj govori o nekim mogućnostima zbog kojih bi mogao da poseti zatvor i pita je zbog čega joj sve to govori kad ona misli da je on lažov.Nandini mu kaže da ide.Krish kaže da neće da ide jer bi ona prvo trebala da mu vrati depozit, a ona taj novac nema.On joj govori da ne stvara da se njeni roditelji osećaju nelagodno zbog nje i kaže da su ga to naučili njegovi roditelji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini dobija poziv iz banke i govore joj da joj je kredit odbijen.Ona je šokirana.
Gospodin Shekhawat razgovara sa Premalovim ocem i kaže da rade aražmane za venčanje. Shekhawat pita svoju ženu kada je Nandini išla kod njih i sredila sve.Njegova žena kaže da se Nandini tamo suočila sa nevoljama i da im to nije rekla.Gospodin Shekhawat pita Nandini kada je išla i prihvatila njihove uslove.Nandini ćuti.

Otac je pita odakle im novac i pita je da li će kredit biti odobren.Nandini je napeta i kaže da je sigurna da će dobiti pozitivan odgovor od banke.Majka je pita zbog čega oseća da ona laže.Otac joj kaže da ne brine i da će prodati štampariju.Nandini mu kaže da ne radi to.Ona im govori da je videla Krisha kako daje mito inspektoru.Majka joj kaže da je možda učinio neko dobro delo time i kaže joj da ne brine.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site