Sulejman 116 epizoda,Sulejman razmislja da pogubi Mustafu - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman 116 epizoda,Sulejman razmislja da pogubi Mustafu

By  | 

Sulejman razmislja da pogubi Mustafu

Sulejmanovo nepoverenje u Mustafu raste.Pocinje ozbiljno da rzmislja o pogubljenju sina,nego ga istovremeno muce i sve moguce bitke.

Na videlo izlazi tajno vencanje Bajazita i Huridzan.Hurem je i vise nego besna.
Zaostrava se Huremin sukob sa Bajazitom i Huridzan.Hurem je i dalje uverena u to da Huridzanin motiv nije ljuBav prema Bajazitu,nego osveta zbog smrti roditelja.

Sultanija Fatma i dalje pokusava da spoji Mihrimah i Elkas Mirzu.Dzihangira muci griznja savest sto nije imao snage da oda majku i zastiti brata.

Sulejman priznaje Mihrimah,da jos uvek voli Hurem,bez obzira na to sto je ucinila,i da mu,kako vreme prolazi sve vise nedostaje.

Uveren u to da iza svih spletki protiv njega stoji Rustem Pasa,Mustafa ga jednom zasvagda zeli raskrinkati pred Sulejmanom. Uz Mihrimahinu veliku pomoc,Hurem se,na uzas svih njenih protivnika,ipak vraca u Palatu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Elkas Mirza nastavlja da ucestvuje u Rustem Pasinim spletkama.Selim i dalje posecuje Grkinju iz sume,i svesno krsi zakletvu koju je dao ocu.

Rana je prezadovoljna uspehom svog plana u razotkrivanju Huridzan,ali malo se prerano pocela radovati.
Mahidevran je jako nezadovoljna Mustafinim postupkom,nego mu salje radosnu vest iz Amasje… Nurbanu postaju sumnjivi Selimovi precesti odlasci u lov. Atmadza se pokazuje kao veoma tvrd orah.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site