Sulejman 131 epizoda,Hurem je smrtonosno bolesna - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman 131 epizoda,Hurem je smrtonosno bolesna

By  | 
Hurem je tesko bolesna,za njenu bolest ne postoji lek

Hurem je tesko bolesna,za njenu bolest ne postoji lek

Hurem je smrtonosno bolesna
Selim je šokiran pretećim pismom koje mu je poslao Bajezit. Nurbanu se boji da će Bajezit ubiti Selima tako da ona isplanira jako opasnu igru. Kada Selim pristane na njenu zamku, on naređuje Bajezitovo ubistvo. Bajezit se vraća sa smrtonosne provalije.

Sulejman, koji je u Edirnu, prihvata židovsku trgovkinju Graciu Mendes. Hurrem koja je jako znatiželja za tu ženu se pojavljuje u Edirnu, a ta je žena čini vrlo nespokojnom budući da misli da je izgubila Sulejmana. A kao da joj to nije dovoljno, mora se i podhitno vratiti zbog vesti koje dobija od svojih sinova. Mihrimah se zbližava s doktorom Pedro. Rustem kreće u ljubomorne ispade kad krene shvatati tu opasnost. I dok Bajezit kreće sa svojim ljudima ka Selimu, Hurrem progoni opasna, smrtonosna bolest. Židovska trgovknjia Gracia Mendes se pojavljuje u Sulejmanovom prisutstvu. Ona uzrujava Hurrem jer svojim dostojanstvom i šarmom privlači Sulejmanovu pozornost. I dok se ona bori kako bi ponovno zadobila  njegovu ljubav, on i dalje skriva činjenicu da mu ona zaista  jako nedostaje.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Selimovi strahovi izlaze na videlo kad dobije preteće pismo od Bajezita. Nurbanu planira zasaditi seme sumnje Selimu vezano za Bajezita. Selim koji pada u Nurbaninu zamku, naređuje Bajezitovu pogubljenje. Iako on kasnije požali, biće prekasno. Bajezitova ljubav prema Defne raste svakodnevno. Defne živi radost, ali ju Nurbanina zapoved razdrma.Rustem je besan od ljubomore jer svakodnevne Pedrove posete Mihrimah shvata kao pretnju. I dok Mihrimahine rane isceljuju, Pedro joj ne izlazi iz misli i ona samo traži načine za ponovni susret sa njim.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site