Sulejman velicanstveni 103 epizoda,Mehmetova smrt - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 103 epizoda,Mehmetova smrt

By  | 

Mehmetova smrt
Sultan gleda u svoj odraz u ogledalu,govori svoju poeziju,prikazuje se sahrana Sultanije Hatidze..U Manisu,Mehmet pesaci sa svojom pratnjom.IIyas-u gvoroi da odavno nije bio van palate.IIyas mu kaze da je veoma zauzet drzavnim aferama I da treba da nekoliko dana odmori I uzme svez vazduh.Mehmet mu kaze da niko osim njega ne brinu za to.IIyan mu kaze da ne govori tako jer brinu Sultanija Mirimah I Sultan.Mehmet kaze voleo bi das am sada sa njima,posebno sa Sultanom.Ali kao sto Mirimah kaze na njegovom licu nema srece,on ne prica ni sa kim o tome.

U Amasiji Mahidervan se vraca I govori sa Fidan.Fidan joj kaze hvala bogus to ste dosli tesko je voditi palatu bez vas,stanje naseg princa sve zabrinjava.Ona kaze da se sire I tracevi,jer se vise ne okupljaju devojke u njegovim odajama..Mahidervan pita ko sme da siri traceve I odlazi kod Mustafe.Mustafa joj ljubi ruku I oni se grle.Govore o smrti sultanije Hatidze.Mahidervan  kaze da je otisla u miru jer je osvetila Ibrahimovu smrt.Kaze da je Sultanovo stanje lose zbog svih dogadjaja I da neki cak govore da je poludeo.Zatim mu govori kako Mirimah I Rustem ne miruju  rade pripreme da Mehmeta postave na prestolje.Mahidervan I dalje nagovara Mustafu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mirimah je u svojoj palati sa Rustemom,govori mu da zeli da ode iz palate jer je tu sve poseca na majku.Rustem je pokusava ubediti da bi onda sve ostavila Mahidervan I Sah sultaniji.Govori joj I da je Sultan lose jer je sultanija Hatidze umrla na njegovim rukama.Mirimah kaze da je Ali aga pobegao I da nema nade da pronadju njenu majku.Rustem joj kaze da ima nadu.Rustem kaze Mirimah da je Hatidze mrtva,ali da ona nije mogla sve to odraditi sama I das u ti na slobodi.On dodaje I da moraju da stite princa Mehmeta pogotovo za vreme pohoda.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  58 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site