Sulejman veličanstveni 105. epizoda - Rumejsa spašava Mustafu i umire!

Sulejman Veličanstveni

Sulejman veličanstveni – 105. epizoda – Rumejsa spašava Mustafu i umire!

By  | 

 

Sulejman veličanstveni – 105. epizoda – Rumejsa spašava Mustafu i umire!

Prikazuju Bajazita kako izlazi besan. Džihangir pokušava da ga zaustavi, ali on ne staje.

Barbarosa kaže Mustafi da podigne glavu gore, ima dobrog u svemu. Mustafa ga pita šta je dobro u ovome, još jednom je isteran iz očevog raja. Barbarosa mu kaže da onda stvori svoj raj.

Mihrimah pita Hurem gde se izgubila na ovako važan dan. Hurem odgovara da je imala nekog posla. Mihrimah kaže da govore da je odluka objavljena, pita da li je uspela da sazna nešto. Tad Bajazit uleće i pita kako je vladar pored njega mogao da odabere Selima. Hurem ga smiruje, ali on nastavlja. Mihrimah pita kako je to moguće. Hurem im kaže da ućute, zar oni smeju da preispituju očeve odluke, vladar je to smatrao prikladnim i nema se više šta uraditi, svi će poštovati tu odluku. Bajazit kaže Hurem da je očito zadovoljna odlukom i pita da nije možda umeto njega Selima predložila. Hurem odgovara da ovo nema veze sa njom, vladar je smatrao to prikladnim i ako on želi, voda prestaje teći. Bajazit kaže da ga je vladar još jednom kaznio, a da nije kriv. On zatim ode. Mihrimah ga doziva. Hurem joj kaže da ga ne doziva, jer sad nije u stanju ni sa kim da priča. Mihrimah pita da li je ona predložila Selima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rustem kaže Sulejmanu da je odluka objavljena, čim se pripreme završe, princ će otići u Manisu. Sulejman mu kaže da pazi na Selima jer ne želi ne predviđene događaje. Rustem odgovara da će princ vremenom steći iskustvo, a njegovo (Rustemovo) oko će uvek biti na njemu (Selimu). Lokman-aga dolazi i najavljuje Mustafu.

Nastavak na sledecoj strani

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  20 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site