Atmadža hoće da ubije Mihrunisu!

Sulejman Veličanstveni

Sulejman Veličanstveni – 112. epizoda – Atmadža hoće da ubije Mihrunisu!

By  | 

 

Atmadža hoće da ubije Mihrunisu!
Odaje se poslednja pošta Barbarosi.

Hurem kaže Mihrimah da neko od njihovih ljudi od poverenja treba da zauzme mesto vođe flote. Mihrimah joj kaže da će se Rustem postarati za to. Hurem joj kaže da je zabrinuta za nju i njenog muža, čula je da spavaju odvojeno. Mihrimah kaže kako je on u poslednje vreme pod stresom pa nije htela da ga uznemirava i da se svađaju oko sitnica. Hurem joj kaže da je ona njegova žena i mora ga podržavati.

Fatma kaže Mahidevran (u daljem tekstu: Mahi) da Mihrimah (u daljem tekstu: Mihri) polako dolazi do suštine, neka se ne začudi ako uskoro izbaci Rustema. Mahi joj kaže da se to neće desiti dok je Hurem u blizini. Fatma kaže kako Hurem ima svojih briga. Mahi kaže kako je vrlo važno da mesto vođe flote zauzme Turgut, on je uz njih. Fatma kaže da će dati sve od sebe da tako bude.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Bajazit (u daljem tekstu: Baj), Džihangir (u daljem tekstu: Džih) i Mustafa razgovaraju u bašti. Baj kaže kako su svi imali neke svoje greške, ali se pita zašto njihov otac ne vidi Selimove greške. Džih kaže kako je vladar otpustio Selimovog Lalu i slučaj ubistva je ponovo otvoren. Mustafa kaže kako to nije kazna, vladar jednostavno želi da Selim bude pravedan. Baj kaže da bi on, da je vladar, proterao Selima. Džih prokomentariše kako on tako priča, a otac je njemu koliko juče oprostio. Mustafa pita šta se to desilo, pa mu Džih ispriča uprkos Bajazitovom protestovanju. Mustafa kaže Bajazitu da zna pravila, veza sa Huridžihan (u daljem tekstu: Huri) mu nikada neće biti dozvoljena. Baj kaže da zna, nije trebalo da dolazi, Huri je sada jako tužna zbog njega. Dolazi Selim, pita Bajazita čime je to rastužio Huri. Pita ih zašto su se ućutali kada je on došao, da li je to zbog njega. Mustafa kaže da nisu pričali ni o čemu bitnom, zove ga da im se pridruži. Džih menja temu, pita Selima šta misli ko će biti novi pomorski vođa.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site