Sulejman velicanstveni 138 epizoda,Smrt Bajazita i njegovih sinova - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 138 epizoda,Smrt Bajazita i njegovih sinova

By  | 

Sulejman velicanstveni 138 epizoda

Sulejman izjavljuje saucesce Mirimah zbog smrti Rustem pase.On kaze svojoj kceri da je sada vise nista ne zadrzava u ovoj palati,predlaze joj da se vrati u njegovoj palati.Mirimah pristaje,kaze da ce u najskorije vreme to uciniti.Pita ga za njegovo zdravlje.Sulejman kaze da je dobro I da se pridrzava saveta lekara.Mirimah ga pita da li ce oprostiti Bajazitu.Sulejman kaze da je Bajazit cinio gresku za greskom I da je zbog njega mnogo muslimana mrtvih,i da kao da to nije dovoljno otisao je u palatu njegovog neprijatelja..

Mirimah govori Sulejmanu da veruje Bajazitovom pismu.Da ja Bajazit ucinio ono sto je morao kako bi prekinuo rat izmedju njega I Selima.Ona mu kaze da niko od njih nije preboleo jos Hureminu smrt I da na to ne dodaje svima jos vecu bol.Mirimah ga moli da ne ubija Bajazita,jer bi tako ubio I nju.

Selim razgovara sa Nurbanu.Nurbanu mu govori da nije smeo da se izlaze opasnosti bez razloga.Selim govori da je bio obucen u odelo obicnog strazara I da je morao da bude tamo dok je Lale pregovarao sa Sah o ceni Bajazitovog zivota.On kaze da nije mogao da ceka da ga Lal izvestava o tome jer bi samo gubio vreme.

Prikazuje se ta scena.Sah trazi duplo vise zlata nego sto mu nudi Sulejman za zivog Bajazita,a to je 12 puta po 1000 zlatnika I pita Lala da li Selim ima taj novac.Selim prerusen u strazara mimikom pokazuje Lalu za da.Lal kaze dacemo vam zlata koliko zelite,princ Selim ima taj novac.Scena se vraca na Selimov I Nurbanin razgovor.Ona kaze da je to smesno I pita ga odakle im toliko novca.Selim kaze da moraju da ga nabave.Selim kaze da je Mirimah sada stalno uz vladara I da ce uticati na njegovu odluku u vezi Bajazida,a on ne sme rizikovati.I da Bajazit ne sme izaci pred Sulejmana.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno