Sulejman velicanstveni 139 epizoda,Sulejmanova smrt.KRAJ SERIJE - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 139 epizoda,Sulejmanova smrt.KRAJ SERIJE

By  | 

Sulejmanova smrt
Sulejman se oseca veoma lose.Selim je ispred njega,kaze mu neka mu je blagosloven barjam,ljubi mu ruku.Selim vidi da je Sulejmanu jako lose I kaze mu da ukoliko zeli moze se namaz klanjati u dzamiji u palatu,a da u dzamiji van nje moze neki drugi put.

Mirimah se sredjuje.Pita Zumbul agu gde je Selim I on joj odgovara da je kod sultana u odaje.Mirimah kaze da pokusava da je izbegne,ali nece moci jer je godinama cekala da mu saspe sve u lice u vezi Bajazita.Zumbul joj kaze da je svi cekaju da joj cestitaju Barjam.Mirimah kaze da je za sve kriva I Nurbanu I da ce doci I njen red.Ona kaze da jos sanja pricevu decu I da je mali M imao samo 3 godina.

Prikazuje se scena kako su malog Mehmeta dosli da oduzmu sultaniji Defne I kako je Nurbano licno dosla da joj kaze da mora da ga preda.Defne moli Nurbanu da se smiluje u da ne radi to jer je I ona majka.Nurbanu kaze da zato bas to I radi,zbog svoje dece.Defne zatvara odaje,I tu se ubija lekovima zajedno sa princa M.

Sulejman se priseca Selima I Bajkazita kao decu.Ferhat nudi Sulejmanu da mu pozove vidare da mu pripreme neki lek,ali Sulejman odbija.

Mahidervan govori Fiden da je sanjala da je Sulejman krenuo na putovanje I da je na sebi imao beli kaftan,isti beli kaftan koji je imao njen Mustafa kada je bio ubijen.Mahidervan joj kaze da je to boziji znak,sultanu je dosao kraj.Mahidervan kaze Fiden da pripremi sve jer idu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno