Sulejman velicanstveni 71 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 71 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 71 epizoda
Kada Hurem kaže Sulejmanu da ona prihvata da druga žena bude sa njim i da je za nju dovoljno da bude pored njega, Sulejman joj govori da je srećan zbog toga, jer je tako bolje za sve. Džihangir čuje oca i trči u njegov zagrljaj, govoreći da ga majka ne pušta da dodje da ga vidi. Ibrahim odbija da spali pismo, rekavši da ne žali ni zbog čega, a Hatidže šokirana počne vikati da ga mrzi.

Nigar vidi Rustema spremnog da baci Firuze niz terasu i sprečava ga, govoreći da će svi sumnjati na sultaniju Hurem ako ubije Firuze. Hatidže sagoreva pismo, a Ibrahim se vraća nazad i zagrli je. Rustem napada Nigar, pitajući je ko ju je postavio da ga špijunira, strahujući da bi ga ona izdala, a Nigar kaže da je ona sama odlučila da se umeša i da neće reći ništa nikome, jer mu ona duguje svoj život. Firuze se oporavlja i shvata da su pokušali da je ubiju. Kada je sultan vidi, želi da pozove lekara, ali ona odbija rekavši da je dobro i da je jedino što želi njegov zagrljaj. Nigar obaveštava Hurem da je Firuze živa i da je ona sprečila njenu smrt. Hurem je pita ko joj je dao pravo da se umeša, a Nigar joj odgovara da je njn cilj bio da je žaštiti od loših odluka. Nigar traži od Afife da joj dozvoli da ode u palatu sultanije Hatidže i kada joj Afife to zabranjuje, Nigar je upozorava da će ona biti odgovrna ako se Hatidže naljuti. Firuze traži da vidi Hurem, a kada Hurem odbija da je vidi, Firuze upada u njenu sobu, govoreći joj da on azna da ju je ona pokušala ubiti i da će biti prinuđena braniti se ako ona ponovo pokuša istu stvar. Afife upada u sobu i natera Firuze da se izvini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak nasledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site