Sulejman velicanstveni 92 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 92 epizoda

By  | 

Sulejman pita Gulfem da li je obavestila Hatidze o njegovoj odluci.Gulfem kaze da jeste,ali da Hatidze nece da pristine na nov brak I da ako je sile ubice se.Sulejman kaze da ce brak biti sklopljen htela ona to ili ne.Kaze joj da moze ici.Hatidze je zamisljena u hamamu I najednom obrati paznju na prsten na ruci koji joj je poklonio Ibrahim. Zamisljeno se setila ljubavne price vezane za taj prsten. U tom trenutku prilazi robinja sa peskirom u ruci,zeli nesto da joj kaze,ali Hatidze kaze da je ostavi samu.

Sah Sultanija razgovara sa Lutfi Pasu. Ona mu govori o braku izmedju Hatidze I Husrev Pase.Lutfi podrzava Sultanovu odluku I misli da je za Hatidze ovo prava prilika.
Vrata se otvaraju I ulaze Sah Sultanija I robinja.Hatidze pita Sah sta se desilo.Sah kaze da ima dobre vesti.Hatidze pita da nije mozda Hurem umrla?Sah joj govori da govori gluposti I da se ona plasi za njeno zdravstveno stanje.Hatidze joj kaze da ne brine,jer jos uvek nije poludela.Sah joj kaze da je ona mislila da Gospodar zeli da je posalje u progon, ali to nije tako. Husrev Pasa, za koga je resio da je uda, postavljen je za vezira…Hatidze kaze da je to bas dirljivo… U tom slucaju zapocnite pripreme za svadbu… Govori kroz smeh I pocinje da place,zatim grli sestru…

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno