Sulejman velicanstveni 56 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 56 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 56 epizoda
Hurem prepričava Sulejmanu šta se događalo dok je bio bolestan. On joj odgovara da sve zna, da je čuo, video i osetio. Oporavljen, sultan dolazi pred Valide, gde su se svi okupili. Mahidevran pokušava da ukloni Ajbige sa ceremonije, ali je Valide vraća. Sultan potpuno ignoriše Mahidevran, a ona optužuje Hurem da ju je oklevetala kod sultana.

Ajbige presreće Efsun, pribija je uz zid s nožem pod grlom i optužuje je da ju je oklevetala. Gulšah govori Ajbige da ju je Hurem oklevetala.

Sulejman govori Ibrahimu da ima važnih stvari da uradi, da ga je Bog opomenuo na to. U to dovode Bali-bega iz tamnice. Sultan mu se obraća:,,Reci šta ima da kažeš”. Bali-beg govori sultanu da je oklevetan, ali se oseća krivim što nije na vreme rekao da voli Ajbige, ali to je bilo pre veridbe. Bali-beg kaže sultanu: ,,Ako smatrate da sam kriv, moja glava je Vaša”. Sultan pita Mustafu i Ibrahima šta misle. Mustafa odgovara da ne misli kako su nevini, a Ibrahim kaže:,,Bilo je nešto među njima, izgleda“. Sultan odbija da sudi i predaje odluku Mustafi. Ajbige posećuje Hurem i govori joj da je izgleda istina sve što govore o njoj, Hurem. Govori joj da ju je izdala i pita je ima li savesti. Hurem joj odgovara da ako je to tačno, onda je mogla da je izda još dok je bila tu, pre polaska na Krim. Savetuje je da, ako je posluša, biće sve kako ona, Ajbige želi. Mustafa okleva i pita Ibrahima za mišljenje. Ovaj mu odgovara da donese odluku umom, a ne osećanjima i da je ovo prilika da se pokaže pred svetom. Savetuje ga da iskoristi to. Matrakčija posećuje Bali-bega u tamnici, a on se jada Matrakčiju da nije to zaslužio u očima gospodara. Ibrahim obaveštava Sultana da je Salim uhvaćen. Sultan hoće lično da ga ispita. „Znači ti si taj razbojnik sa puteva?” – pita ga sultan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site