Sulejman velicanstveni 59 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 59 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 59 epizoda
U 58 epizodi Valide zove Nigar i preti da je zatvore.Ide sultanu da mu isprica sve,tu pada i gubi svest.
59 epizoda

Đul-aga saopštava Nigar da se Valide probudila. Nigar prestravljena skuplja stvari u nameri da pobegne iz palate. U tom pokušaju je uhvati Zumbul te joj prenosi nalog sultana da ode do njega. Đul-aga govori Hurem o Validinom stanju, a ona je srećna što haremom neće upravlajti Mahidevran. Nigar dolazi Sultanu. On kaže da je nedavno doznao vrlo tužnu vest. Hurem upozorava Mahidevran da
je ne zaustavlja. U ovom trenutku, dolazi Nigar i govori da je sultan naredio da Mahidevran upravlja haremom. Daje dolazi Validi u posetu. Hatidže je nesrećna što je Valida izgubila moć govora, a lekari ne daju nadu u oporavak. Hurem ogorčena odlukom sultana, odmah trči do njega s pritužbama. Podseća ga je kako je Mahidevran bila srećna zbog njegove bolesti i čekala njegovu smrt. Mustafa čestita majci na imenovanju. Istovremeno je zamoli da zaboravi sve što im je napravila Hurem i neka se drži daleko od nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sultan uverava Hurem da njegova odluka neće uticati na nju, ni na njenu decu. Hurem insistira, a sultan se naljuti i naredi Hurem da se vrati u svoje odaje. Mahidevranin prvi korak je da zahteva od Nigar potpunu poslušnost. Validi saopštavaju da će tokom njene bolesti Mahidevran upravljati haremom. Fatma kroji planove kako će za početak postati Mustafina naložnica, a kasnije i sultanija. Mahidevran u haremu zavodi red. Ona odbacuje Esmu, i šalje sve robinje koje su verne Hurem u Staru palatu. Tada se okomi na Đul-agu. Pod izgovorom da je primao mito i na račun drugih prigovora na njegov posao, ona Đul-agu šalje u zatvor. Hurem se zauzima za svoje sluškinje. Ona juri do Mahidevran, i zahteva izveštaj o tome šta se događa.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site