Sulejman velicanstveni 85 epizoda - Page 3 of 4 - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 85 epizoda

By  | 

Mahidervan I Mustafa su vidjeni skupa.Mahidervan govori Mustafi da je Bog velicanstven I d ace Hurem dobiti svoju kaznu.Mustafa je pita da li mu nesto radi iza ledja.Mahidervan menja temu,kaze da je zabrinuta sto se Hatidze pokusala ubiti.

Sah posecuje Sulejmana I kaze mu da brine za Hatidze,da ona ne jede I ne spava I da iako je proslo dosta vremena,ona jos uvek nije prebolela Ibrahimovu smrt.Sultan kaze da je doneo odluku o njenoj buducnosti.Sah ga pita zasto.Sulejman kaze da on vrlo dobro zna da to nije istina.Sultan donosi odluku da Hatidze ode sa decom u Manisu,jer veruje da ona stoji iza jucerasnjeg dogadjaja.

Gulfen govori da se moli bogu da Huremina deca vide njeno pravo lice.Hurem je proteruje iz palate.Hatidze odbija d aide u Manasu,kaze da je ovo njena palata,da je tu provela I dobre I lose dane svog zivota sa Ibrahimom I da niko ne poseduje dovoljno jaku moc da je odatle ukloni.Kaze d aide da to kaze I Sultanu licno.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site