Sulejman velicanstveni 97 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 97 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 97 epizoda

Hurem izrazava saucesce Sultanu zbog smrti Ajaz Paze,kaze da je od te smrti mozda neko imao koristi.Sah I Lufi slave pobedu,postavljanje Lufi pase za vezira.Sah moli muza da bude oprezan jer je Hurem na sve spremna.Lufi se hvali da njemu niko ne moze naskoditi.

Hurem pita Sultana da li su glassine tacne,da li zeli udati Mirimah za Rustema.Sultan kaze da,ali nece donositi odlukebez savetovanja sa njom.Hurem kaze da se ona slaze I misli da je on odgovarajuci za njihovu kcer.Sultan kaze da mora I Mirimah pristati,jer ako ona ne zeli,vencanja nece biti.

Hatidze je besna sto se Hurem vratila u palate.Sah je tesi da Hurem vise nije jaka kao pre jer vise nema podrsku Ajaz pase.Sah pita Hatidze kada ce otici u svoju palate jer ne treba jos vise ljutiti sultana.Hatidze govori das u je svi izdali,cak I sestra.
Hurem doruckuje sa decom,oni je pitaju zasto je morala tako dugo ostati u Edirne.Hurem menja temu.

Kapetan Reiz dolazi u prestolnicu. On dolazi do Sultana sa izvestajem da mu je Mustafa poslao dopis dok je bio u pohodu, uz zahev za otvaranje brodogradilista. O tome postoji zapis u knjigama Mustafe. Sultan je ljut – kako pismo od naslednika nije doslo do njega. On naredjuje Bali begu da ispita sve glasnike.U Manisi Taslidzali ponovno postavlja pitanje o tome kako je
Mustafa prekrsio zakon. Mustafa kaze da, kad ce se popeti na prestolje,trebao bi biti u mogucnosti vladati, ali sedeci u palati to nece naučiti Reiz koliko moze, stiti Mustafu kod Sultana. Lufti pasa i Husrev pasa su takođje na strani Mustafe -neka stekne iskustvo… Ali Reiz izvestava da Mustafa ne samo da je otvorio brodogradiliste, nego je I isao i na more kako bi uhvatio pirate. Sultan je besan, sve to cuje Zumbul.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno