Sulejman velicanstveni 99 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 99 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 99 epizoda

Vesti o Rustemovom napadu u Palatu dolaze i odjekuju poput bombe!Rustem, koji sve uverava u svoju smrt, povratkom u Palatu koja ocekuje svadbu preokrece situaciju. Sulejman uvodi Rustema u Divan.
Rustem je opijen pobedom, a Mihrimah suzama. Ponovno izbijaju napetosti između paše i Rustema. Kako Lutfi-paša požuruje odlazak princa-Mehmeta u provinciju, tako i Rustem nastavlja Sulejmanu pričati protiv Mustafe. Hurrem zadaje Rustemu zadatak koji ga jako začudi. Jedan neprijatelj koji se vraća u Priestolnicu uzdrma sve i zadaje udarac domu Rustemove duše.
Dok svi misle da je Rustem umro, on se vraća u Palatu. Sulejmanov zet Rustem postaje i Četvrti vezir Države. Rustemovi snovi o venčanju sa sultanijom Mihrimah postaju istiniti. Mihrimahino srce i dalje kuca za Malkočogluom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

Prinčevo obrezivanje i Mihrimahina svadba s Rustemom provode se kao slavlje koje se zajedno odvija. Ono što će Rustem pokušati učiniti na večeri svadbe puno začudi Mihrimah. Prvi put vidimo pravi odraz Rustemove ljubavi.

 

Veliki Vezir Lutfi-paša, s jedne strane krene napadati klubove s prostitutkama, a s druge s Šahom požuruje Mehmetov odlazak u Provinciju. Tako će i Hurrem otići. Rustem nastavalja Sulejmanu pričati sve najgore o Mustafi.
Hurrem zabrinjava odluka o odlascima u provinciu te Rustemu daje težak zadatak. Želi svog sina postaviti upraviteljem Manise! Oči sultanije Šah nadvijene su nad Rustemom.Ona sledi svaki njegov korak.Neocekivana prednost dolazi po njenom planu za oslobadjanjem od Rustema.Ali,ljudi od poverenja neocekivano postaju pretnja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site