Sulejman velicanstveni,miks epizoda 72/80,Mali princ umire - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni,miks epizoda 72/80,Mali princ umire

By  | 

Mali princ umire
Hurem nije zadavila Firuze i njih dve su sklopile dogovor da pobedjuje ona koja provede vece sa Sulejmanom, a da ona koja izgubi popije bocicu otrova. Firuze pobedjuje, pa sultanija Hurem pokusava da se ubije, ali je sprecava Afife hatun. Hurem pita Ibrahima da li je siguran da mu je cerka mrtva , on ispituje Gulfem gde je sahranjeno dete i ona mu kaze, ali dete nije tamo i Ibrahim dolazi do zakljucka da je kod Hurem. Hatidze potvrdjuje da je dete zivo. Da bi video svoje dete on mora da se otarsi Firuze po naredjenu sultanije Hurem, sto on i cini. Kada dete dodje u njegovu palatu, Hatidze ne dozvoljava da ono ostane. Sto se tice Firuze, nju vracaju kod Sulejmana i Hurem je iznenadjena. U Menisi princ je zaljubljen u Eleniku i dovodi je na dvor, Fatma je ljubomorna.

Dok Mustafa seta sa svojim slugama srece neku zenu i odvodi je na dvor. Fatma pokusava da ubije Eleniku, ali dobija bolove i poradja se, radja princa. Kod njih dolaze Sulejman sa zenom, starijim sinom, kcerkom i mladjim sinom. Mihrimah se vidja sa Mustafinim pomocnikom. Fatminom i Mustafinom detetu daju ime Sulejman, sto se Hurem ne svidja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site