Sultan (2016)

Indijski filmovi

Sultan (2016)

By  | 

Sultan (2016)

Sultan je indijski romantični kao i sportski film iz 2016. godine. Direktor filma je Ali Abbas Zafar. Film je produciran pod okriljem Yash Raj Filmsa. U glavnim ulogama su Salman Khan i Anushka Sharma. Film se fokusira na Sultan Ali Khana, šampiona u rvanju sa Harayana čiji uspeh u karijeri stvara probleme u njegovom privatnom životu. Film je nakon puštanja postao 21 najplaćeniji film u Indiji svih vremena.

Priča: Sultan Ali Khan (Salman Khan) je bivši šampion u rvanju, sada u srednjim godinama, koji živi kao srednja klasa u malom gradiću u Harayanu. Aakash Oberoi (Amit Sadh), osnivač nove borilačke veštine, je ohrabren od strane svog oca da unajmi Indijskog rvača kako bi digao popularnost svojoj novoj veštini. On putuje u Harayanu kako bi ponudu izložio Sultanu. Sultan odbija ponudu govoreći da je odustao od rvanja. U potrazi za razlogom, Aakash nalazi Sultanovog bliskog prijatelja Govinda (Anant Vidhaat Sharma) koji mu priča kako je Sultanova karijera počela.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pre 8 godina, Sultan se zaljubio na prvi pogled u Aarfu Hussain (Anushka Sharma), rvačicu čiji je otac lokalni trener. Iako je bila prilično hladna prema njemu, Aarfa prihvata Sultana kao prijatelja. On počne da objavljuje da je ona njegova devojka. 

We don’t own this picture.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site