Sultan ljubi noge Hanife!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 86 epizoda drugi deo, Sultan ljubi noge Hanife!

By  | 

pageSultan ljubi noge Hanife!

Bahar plače i kaže Evsun da joj je ona uzela život. Evsun joj kaže da su obe ostale bez majke i da osećaju taj nedostatak, moli je da se ne svadjaju i ne ljute, jer su one sestre i samo jednu drugu imaju.Bahar joj kaže da joj nedostaje i Nuran i da mrzi što je tako.One dve se grle.

Ujutru ( noćile su na livadi 🙂 ) odlaze da potraže telefon kako bi se javile nekome.Bahar ubedjuje Evsun da je ispravno da sve kažu policiji i da su se one samo branile, kaže da je Ateš tu da ih brani.

Hanife dolazi kod Sultan i kaže joj da ima novu ponudu za nju ( Sultan ). Traži joj da razvede Evsun i Ardu i da nju ( Hanife ) spoji sa Ardom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun i Bahar nalaze čoveka koji će ih traktorom prevesti do centra grada.

Dževrije odlazi kod Ganimet u zatvor. Kaže joj da je Hanife tvrdoglava i da ne želi da povuče optužbu. Ganimet joj kaže da mora nešto da joj kaže što nije mogla da kaže Zejnep.Ganimet joj kaže da joj Zejnep nije biološka kćerka i da je Hanife to saznala i da je sada ucenjuje time.Ganimet joj kaže da je Zejnep kćerka od Sultan i da joj je Hanife tražila novac da to ne bi rekla Sultan.Ganimet je preklinje da joj sačuva kćer od Sultan.Ganimet joj traži da joj obeća da će paziti na Zejnep ako se njoj ( Ganimet ) nešto desi. Dževrije joj uplakana obećava.

Sultan odlazi kod Hanife.Govori joj da ne može razdvojiti mladi bračni par. Hanife joj kaže da ima osećanja i da će joj reći istinu. Hanife joj kaže da ne želi ni novac, a ni da rastavi Evsun i Ardu, ali da ipak mora nešto da učini za nju.Hanife joj traži da klekne pred njom, da joj se izvini i da je preklinje.Hanife joj traži i da joj ljubi noge.Sultan to i čini. Dževrije ulazi u kuću, Sultan posramljena izlazi.

Dževrije kaže Hanife da sve zna, da joj je snaja sve ispričala i isteruje je iz kuće.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site