Surov Istanbul 11. epizoda!

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surov Istanbul 11. epizoda!

By  | 

Surov Istanbul 11. epizoda!

Dženkom neočekivani susret sa Džemre pretvara se u jurnjavu. Džemre sada ne veruje Dženku, ona više  ne veruje u njegove namere. Nedim, plašeći se sina od gazdarice pansiona koji ga je prepoznao, pokušava da upozori Džemre na novonastalu situaciju.Ipak, ona je u panici zbog Dženka, te ga ne sluša. Agah je neko vreme pratio Šahina i njegove sumnje su se pokazale kao opravdane. Ali, Agah mora prvo pronaći Nedima.

Šenih pronalazi Nedimov i Džemrein trag koristeći svoje veze. Ipak, ona ne očekuje da će njen sin biti korak ispred nje. Čak i kada se Šeniz bori da dobije vesti preko svoje ćerke, novosti koje primi vodiće je u smrt. Njen besprekoran plan baciće u vatru Nedima i Dženka, kao i nju samu ,a ujedno  povrediće  i Agaha.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site