Surov Istanbul 26. epizoda!

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surov Istanbul 26. epizoda!

By  | 

Surov Istanbul 26. epizoda!
Agah moli Dženka da negira da je to uradio.Dženk se plačuići izvinjava ocu i govori da je on osudio Nedima na invalidska kolica, tako da je sam odgovoran za tamu koja kipti u njemu. Nedim plače pred njim, jer ne može da poveruje da je to istina. Dženk kaže da nije platio za ono što je učinio, te uzima pištolj i želi se ubiti.Svi pokušaju da ga odvrate od toga. Dok se sa Agahom bori oko pištolja, metak opali.

Agah i dalje istražuje prošlost. Pita Nedima da li postoji još neka istina koja je skrivena, ili samo ona koju je Dženk ispričao.Nedim ćuti. Šeniz pita Nedima da li je sada zadovoljan.

Sve epizode Surovi Istanbul

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site