Surov Istanbul 28. i 29. epizoda! Nedin je oslobodjen!

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surov Istanbul 28. i 29. epizoda! Nedin je oslobodjen!

By  | 

Surov Istanbul 28. i 29. epizoda! Nedin je oslobodjen!
28 epizoda

Šeniz naljuti Nedima.U Nedimovu odbranu staje njegov stric. Da bi pomogao Nedimu da se izvuče iz Šenizine zamke, Agah će učiniti sve što je u njegovoj moći. Ali, Agahove sumnje će biti pogubne za Nedima. Džeren će posegnuti za Nedimom. Iako će Džemre braniti Nedima, Džeren će se suočiti s njom.
Na dan suđenja u poslednjem trenutku će doći osoba koju niko nije očekivao.

29 epizoda

Zahvaljujući Šenizinom svedočenju, sve optužbe su odbačene i Nedim je pušten na slobodu.Napustivši sudnicu, Nedim korača čvrstim i samouverenim koracima ka osveti. Rezultati DNK testa dospevaju do Džemre i ona saznaje da su Dženk i Nedim braća.

Nedim postaje slep zbog osvete, a to Dženka jako ljuti. Džemre, videvši neprijateljstvo između dva brata, donosi važnu odluku. U međuvremenu, Šeniz nastavlja sa svojim planovima.

Sve epizode serije Surov Istanbul

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!