Surov Istanbul 3. epizoda!

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surov Istanbul 3. epizoda!

By  | 

Surov Istanbul 3. epizoda!
Zbog Džerenine izdaje, Agah posumnja u odluku u vezi Džemre što dovede do još jednog sukoba sa Seher.Damla stigne kući prljavih ruku od Dživanove krvi. Dženk ne može da obuzda svoj bes i kažnjava krivce.Zbog toga, Agah i Dženk će razmeniti osećanja oca i sina.

Džemre želi da sazna od Dženka zašto nikad ne progovara pred Nedimom. Suočivši se s Nedimom, Dženk počinje da otvara dušu zbog osećanja krivice. Šeniz taj slučaj veoma pogodi.

Džemre razmišlja da se njeni snovi polako stvaruju,ali je sačeka razočarenje. Seher i Šeniz usred razgovora saznaju o Dživanovoj nesreći. Dživan kreće ka slobodi, ne znajući da ga čeka nova klopka. Dok strašan incident vezuje ruke Agahu Karačaju, neko će opet pokucati na vrata njegove kuće.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!