Surov Istanbul 8. epizoda!

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surov Istanbul 8. epizoda!

By  | 

Surov Istanbul 8. epizoda!
Džeren kao rezultat besprekorno razrađenog Šenizinog plana dobiče najokrutniju lekciju u svom životu. Džerenin potpis preokrene celu kuću naopako. Dok će Seher otpuživati Agaha da je pristao na ovaj brak, Džemre se nadje sa sestrom licem u lice. Seher traži pomoć od Šeniz kako bi spasila svoju kćer. Međutim, Šeniz ima druge planove za Seher i njenu porodicu.

Džemre će se pobuniti zbog ponašanja svoje sestre, koja ne zna za granice. S jedne strane Džemre će pokušati da zaštiti svoju majku, a sa druge, prestaće da daje Nedimu lekove i s nestrpljenjem čekaće rezultate testova. Dživan, kao bomba, spreman je da eksplodira u svakom trenutku, zbog Džereninog ponašanja. Dok Agah Karačaj postavlja Džeren na svoje mesto, Džeren Karačaj će svoju prošlost pretvoriti u pepeo…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site