Svi shvataju da je Arzu otela Tugče.

Elif

Elif 404. i 405. epizoda !Svi shvataju da je Arzu otela Tugče.

By  | 

Svi shvataju da je Arzu otela Tugče.
404 epizoda

Аrzu se pretvara da ništa nezna o Tugčinom nestanku i i ludi kad joj kažu da je Tugče nestala.Kenan joj kaže da su je svuda tražili, ali je nisu našli i da su obavestili i policiju o njenom nestanku.Arzu dovodi u pitanje njihovu sposobnost staranja o deci, kad je Tugče pored njih svih nestala.

Erkut je izbezumljenkad čuje za Nedžetovu smrt i pita se kako da to saopšti Arzu.Arzu prijavljuje Melek da je odgovorna za nestanak njene kćerke. Tugče je pokušala da dohvati neku teglu i pala je na pločice. Asuman ne zna šta da radi. Arzu odlazi da ostavi izjavu u policiju. Tugče ne reaguje na Asumanino dozivanje.
405 epizoda
Melek plače zbog Azruinih reči.Еrkut dolazi kod Gondže i kaže joj da je Nedžat mrtav.Gondži nije sve jedno zbog njegove smrti.Tugče je loše, oseća vrtoglavicu.Asuman je odvodi u bolnicu. Gondža plače, teško joj je zbog Nedždeta, ipak priznaje da je on izbavio iz siromaštva. Melek se ne oseća baš najbolje.Asuman shvata Azruine namere, jer Azru ne želi da ode u bolnicu kod kćerke. Arzu dolazi do Kenana i Melek i vredja Melek.Asuman dovodi Tugče.Tugče pita Arzu gde je ona od jutros.Svi shvataju da je Arzu otela Tugče. !

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site