Svi ukućani saznaju da je Somija kinnar!

Indijske Serije

Shakti (75. ep.),06.09.2016.,Svi ukućani saznaju da je Somija kinnar!

By  | 

hqdefaultSvi ukućani saznaju da je Somija kinnar!

Epizoda počije kako Harman ne uspe da vidi da Saya odvodi Somiju.Harman dolazi kući i pita Pretto za Somiju i doziva Somiju.Proverava kuću zabrinuto,otara ormar i vidi da je tu i dalje njena odeća.Pita se gde je otišla i razmišlja da ne može da ode dok se ne pozdravi sa njim.Harman pita Pretto gde je Somija.Harak kaže Pretto da odgovori Harmanu.Pretto kaže da je otišla tamo gde pripada.Harman je pita gde je poslala.Pretto kaže da ona nije bila pogodna za njega.Ne zaslužuje njihovu kuću, a ni ovu zajednicu.Govori mu da ona nema pravo da ostane sa njima.Harak kaže da je to besmisleno, podseća je da im je ona snaja.Harman kaže da mu je ona žena.

Pretto kaže da ona nije ni snaja, a ni supruga, jer samo žena potpuno može da ispuni odnos, a Somija nije žena već Kinnar.Svi su šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harak je pita šta to govori.Pretto kaže da je to saznala tek juče.Varun se smeje.Pretto kaže da je Somija lažov i izdajica.Harak se hvata za glavu u šoku.Pretto kaže da je poslala u kinnar svet, tamo gde i pripada.Harman je pita šta je to uradila, kaže da je Somija na prvo mesto njegova žena i prijatelj, a tek onda kinar.Varun se zlo smeje.Harman kaže da je za 1 dan trebala da napusti njihovu kuću.On kaže da Somija jeste kinnar, ali nije izdajnik i lažov.Pita je zbog čega se meša u njegov život.Kaže joj da je pokušala da spasi njegov život i tako uništila Somijin.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site