Swaragini (04. ep.) 05.03.2015. - Shumi kaže Shekaru da mu je Swara kćerka! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Swaragini (04. ep.) 05.03.2015. – Shumi kaže Shekaru da mu je Swara kćerka!

By  | 

capture-20160304-145444

Prevod: Nina. Hvala. 😀
Durga Prasad kaze Gaddodijima da se ne izvinjavaju.Veruje njima i Ragini:”Vidimo vrline vase cerke kada je pogledamo.” On kaze da mu se svidja Ragini.Annupurna kaze da urade rituale.Durga Prasad se slozi i zagrli Dada ji-a. Dadimaa odvodi Dada ji-a u hodnik i pita ga nesto.Shekar pita Durga Prasada da li mogu videti njegovog sina. Durga Prasad kaze da nije moguce,on rukovodi njihovim poslom.Ragini sedi dok Annupurna radi rituale.Ragini se smesi i uzima njihove blagoslove.Durga Prasad kaze da ugovore dan veridbe.Kaze da ce ih informisati kada poprica sa panditom. Shumi dolazi kuci.Dida je pita zasto se ne javlja na pozive.Shumi kaze da nije videla.Dida kaze da je zabrinuta za Swaru. Shumi kaze da ce Swara doci.Oni cuju kako Dadimaa govori da je ugovorena veridba njene unuke.Dida je tuzna.Shumi gleda u Ragini i tiho je blagoslovi.Shekar dolazi i gleda u Shumi.On kaze Dadimaa da ide.Shumin osmeh nestane.Ona ulazi u kucu.Dada ji dolazi do Didine kuce.Dida je sokirana videvsi ga.On pita gde je Shumi.Shumi dolazi i cestita mu na Ragininoj veridbi.Dada ji kaze da je dosao da joj kaze o Swari.Ona je presla sve granice danas.Shumi pita sta je uradila.Dada ji kaze da se trudila da im unisti reputaciju danas.Shumi i Dida gledaju.Ragini zove Swaru ali joj je telefon nedostupan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site