Swaragini (06. ep.) 09.03.2015. - Dadimaa ispriča Ragini razlog neprijateljstva! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Swaragini (06. ep.) 09.03.2015. – Dadimaa ispriča Ragini razlog neprijateljstva!

By  | 

capture-20160305-145729

Prevod: Nina. Hvala. 😀
Epizoda pocinje sa Shekarom koji hoda na ulici i priseca se Shuminih reci da je on Swarin otac.Dada ji ga zove i on se okrene.Dada ji ga pita o cemu razmislja.Shekar ne kaze nista.Dada ji kaze da je organizovao celu dekoraciju i pita ga da li je doneo slatkise.Shekar kaze da ce doneti.Dada ji mu kaze da organizuje sve dobro.Shekar gleda. Ragini je napeta i kaze Swari da ce Dadimaa biti ljuta na nju ako je vidi tu.Swara joj kaze da se opusti.Ragini joj kaze da ide. Swara joj kaze da se smiri i da je saslusa:”Dosla sam da te vidim jer je nas razgovor ostao nedovrsen.Moramo zavrsiti neprijateljstvo.” Ragini:”O cemu pricas?” Swara gleda u Shekarovu sliku i kaze da je cinjenica da su se ujak Shekar i Shumi voleli i kaze da njihova ljubav moze poceti ponovo. Ragini je sokirana. Shumi gleda u Shekara dok je on u radnji.Shumi se priseti Shekara kada joj je rekao da ne laze kako je ne bi zamrzeo. Ona se naljuti i ode odatle.Shekar je prati. Swara nastavlja razgovor sa Ragini i kaze da to nije pogresno:”Oni su sami i zrtvuju svoj zivot zbog njihovih porodica.Ako me podrzavas,onda ih mozemo ponovo ujediniti.” Swarin telefon zazvoni.Swara je napeta.Dadimaa vidi telefon.Swara trci da uzme telefon.Dadimaa se javi i naljuti se kada cuje Didin glas.Dadimaa:”Kako se usudjujes da me zoves?” Dida:”Zvala sam moju unuku.” Shekar zaustavi Shumi i kaze da mora da prica sa njom.Shumi kaze da ne zeli. Shekar:”Rekla si veliku laz i onda ne zelis da pricas.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site