Durga Prasad dopusta Sanskaaru da ostane u kuci!

Indijske Serije

Swaragini (118. ep.) 12.08.2015. – Durga Prasad dopusta Sanskaaru da ostane u kuci!

By  | 

bose family 118 2Ragini veli da ne moze staviti svoju vezu na kocku zbog roditelja.Swara je pita da li je i pre bila tako sebicna.Ragini kaze da ne zeli da prica sa njom i pita je da ode.Vrati joj telefon i doda da joj nije trebao.Swara napravi da ona padne ali je odmah zadrzi.Pita je da kaze istinu.Ragini odbija.Swara obeca da ce otkriti njenu istinu pred svima.Ragini kaze da je ne moze povrediti jer je ona u naselju a ona(Ragini) je ovde.Sanskaar dolazi i pita je da li je sigurna.Swara kaze da je Sanskaar sa njom u ovoj borbi.Sanskaar kaze Swari da ce je odvesti kuci.Swara cestita Ragini i pita je da razmisli kakva ce biti Laksheva reakcija kada sazna istinu.Ragini je sokirana.

Shumi kaze Swari da nije trebala da ode tamo.Dida kaze da Raginina istina treba da se otkrije.Shumi veli da je Ragini udata za Laksha sada i da ce on mozda raskinuti vencanje ako sazna istinu.Dida kaze da je ta devojka unistila zivot njene cerke,rastavila ju jeod Shekara a ona vidi njenu bespomocnost umesto bola svoje cerke.Swara kaze da ne zeli da rastavi Laksha i Ragini vec samo zeli da ujedini svoje roditelje.Dida pita Shumi da zaboravi te dogadjaje.Swara zagrli Shumi i Didu.Kaze da ce njihova porodica biti ujedinjena ponovo i da ce sve biti u redu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanskaar dolazi kuci tokom noci.Ragini izlazi i kaze mu da nece dopustiti da on i Swara pobede.Sanskaar kaze da ce vreme pokazati.Veli kako se ona plasi i to i pokazuje.Zna dobro da istina uvek pobedjuje.On ima jedan motiv sada a to je da otkrije njenu istinu pred svima.

Najava:Ragini razmislja o Lakshu i o tome kako treba da konzumiraju brak.Ona se smeje.Dida podize prijavu protiv Laksha.Policija dolazi i hapsi Laksha.Ragini kaze inspektoru da Laksh nije nista uradio.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site