Durga Prasad odbija da ode iz kuce!

Indijske Serije

Swaragini (218. ep.) 25.12.2015. – Durga Prasad odbija da ode iz kuce!

By  | 

zadnje 218 2Sanskar traži od Ragini da ih ne zaustavlja i govori da ako nastavi da im stvara nevolje on ce zaboraviti da je ona žena njegovog brata. Laksh ga pita da zaboravi. Dadimaa im govori da odlaze a nisu pitali Durga Prasada za mišljenje. Ragini odlazi po vodu za Annapurnu. Dadimaa joj govori da donese i Durga Prasadu. Ragini daje vodu Annapurni i govori da je donela vodu za nju iako je vlasnik kuce. Dadimaa služi vodu Durga Prasadu i tiho mu preti. Durga Prasad kaže da niko nece napustiti kucu. Svi su u šoku.Laksh govori Durga Prasadu da je spreman da ide u zatvor ali ne može da podnese da ih Ragini vreda. Annapurna kaže da mogu ostati bilo gde. Ram i Sujata ga mole da pode sa njima. Durga Prasad od njih traži da se ne trude i odlazi u sobu. Dadimaa im govori da odu u svoje sobe i onda se vrate na posao. Ragini pita pita Annapurnu da li razmišlja zašto je Durga Prasad promenio odluku. Ona joj govori da je to stara tajna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava:Ragini pokušava da izmaže Annapurnino lice crnom bojom zato što je digla glas protiv nje i odlucila da ode. Swara dolazi i gura joj lice u posudu. Raginino lice je izmazano crnom bojom. Swara joj govori da kad god pokuša da naškodi njenoj porodici onda ce se sa njom boriti. Doda da je nju izbacila a ne njih.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site